Journalen

Malmö

I det nya spännande området Sege Park bygger vi Journalen med 177 ljusa och moderna hyreslägenheter.

Snabbfakta
  • Status Pågående
  • Antal lägenheter 177
  • Område Sege Park, Malmö
  • Inflyttningsdatum Början av 2025
Bekvämligheter
  • Hiss
  • Balkong
  • Tvättmaskin
  • Diskmaskin
  • Torktumlare
Ingår i hyran
  • Värme

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv gärna upp dig på vårt nyhetsbrev nedan, så kommer vi skicka ut information om projektet och när uthyrningen startar!

Mer om Journalen

Adress: Tekla Thomassons gata 17 A-H, Omsorgsgatan 2, Simrisbanvägen 18 A-H, Farborets väg 3

 

Lägenheterna

Lägenheterna karaktäriseras av ljusa färger på väggarna och ekparkett på golvet. I hallen ligger det klinker. Köket är utrustad med kyl och frys (1 och 2 rok har kombinerad kyl/frys), mikrovågsugn, diskmaskin, infälld induktionshäll samt en separat ugn. I badrummet finns det tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i 1 rok), duschväggar i glas, handdukstork, spegelskåp och kommod. Väggarna i badrummet är helkaklade och det är klinker på golvet.

 

Det kommer att finnas varierande lägenhetsstorlekar, från 1 rum och kök till 4 rum och kök.

Lägenhetsstorlekar

Uthyrning

Förstagångsuthyrningen av Journalen kommer att ske via Boplats Syd. Här hittar du Journalen hos Boplats Syd. Lägenheterna hyrs ut baserat på köpoäng, så registrerar dig gärna redan nu hos Boplats Syd.

 

Lägenheterna kommer att hyras ut i två etapper.

Uthyrningsetapper

Etapp 1 - inflyttning slutet av 2024

Uthyrning inte satt ännu

Etapp 2 - inflyttning början av kvartal 1 2025

Uthyrning inte satt ännu

Tillgång till elbil- och elcykelpool

Som boende i Journalen har du tillgång till en elbilspool och en elcykelpool. Medlemsskapet ingår i hyran!

Gröna hem

Med en långsiktig syn på fastighetsägande har vi fantastiska förutsättningar att arbeta med hållbarhetsfrågor. Vi ställer därför höga hållbarhetskrav genom hela projektet och fastigheterna kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

 

För att certifiera en fastighet enligt Miljöbyggnad Silver finns det bland annat krav på låg energianvändning samt fokus på en bättre innemiljö för de boende. Här kan du läsa mer om Miljöbyggnad.

 

På husets tak kommer en 800 kvadratmeter stor solcellsanläggning monteras. Solcellerna kommer i första hand att producera varmvatten i ackumulatortankar. När behovet är mättat går driften över till att ladda anläggningens batterier som i sin tur ger el till lägenheterna. Lösningen med en kombination av ackumulatortankar och batterier gör att huset kan tillgodogöra sig nästan all den energi som fångas av solcellerna, mot i normalfallet cirka trettio procent.

Delning och odling i Malmös nya stadsdel

En ny stadsdel växer fram i Sege Park, ett område med kulturhistoriska värden och en vacker uppväxt parkmiljö. Malmö stad samverkar med 11 byggherrar för att utveckla området med 1000 nya bostäder, verksamheter och offentlig service. Fokus är att skapa ett område där det ska vara lätt att leva hållbart. Hållbarhet, delningsekonomi och odling är viktiga nyckelord i arbetet.

In till centrala Malmö tar det cirka 20 minuter med täta bussavgångar.

Fler projekt

Vi älskar att tänka nytt. Och att förädla det som redan finns. Att skapa projekt på nya platser – med nya perspektiv. Sedan 2016 har vi expanderat i storstadsområden och idylliska orter. Alltid med läge, kvalitet och hållbarhet i centrum.

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.