Bo hos oss

För dig som bor hos oss eller söker ledig lägenhet

Vi vill att du ska trivas med oss som hyresvärd och att du ska känna stolthet över att bo i ett av våra hus.

På dessa sidor hittar du alla våra lediga lägenheter, var vi har fastigheter och information för dig som är hyresgäst hos oss.

Söker du lägenhet?

Lansa erbjuder hyreslägenheter från Ystad i söder upp till Umeå i norr. Hos oss kan du bo med sjöutsikt, nära skog och natur eller i centralt läge. Att bo i hyresrätt är bekvämt och tryggt, vi är alltid bara ett telefonsamtal bort om något händer och du slipper tänka på saker som skötsel och underhåll.

 

Våra lediga lägenheter hyrs ut via HomeQ. Här ser du alla lägenheter vi har lediga just nu.  När vi hyr ut en nyproduktion varierar det vilken marknadsplats vi använder första gången vi hyr ut projektet. Se på respektive projekt hur det kommer att hyras ut.

 

Här kan du läsa vår uthyrningspolicy.

 

Gröna hem

Bor du hos Lansa så kan du vara trygg med att du bor hållbart – alla våra fastigheter är miljöcertifierade och vi har som mål att vara klimatneutrala i hela verksamheten redan 2030.

 

I våra nybyggda områden erbjuder vi oftast bilpool och ibland även cykelpool. Du kan sopsortera ditt skräp och i vissa områden finns det tillgång till utrymmen där du kan dela prylar du inte lägre behöver. Husen är byggda för att vara riktigt energieffektiva och har du IMD, individuell mätning och debitering, kan du styra din förbrukning, och således dina kostnader, för el och vatten.

 

Våra gårdar är gröna och inbjuder till social samvaro. Här ska både människor och nyttiga insekter trivas, därför sätter vi upp till exempel insektshotell och planterar rätt växter som bidrar till biologisk mångfald.

 

Vår kommunikation sker digitalt, från kontraktsskrivning till trapphustavlor och e-postavisering.

 

Välkommen hem!

Här finns vi

Våra fastigheter och områden

Lansa har bostäder från Ystad i söder till Umeå i norr.