Vill du bo centralt och bekvämt i en nyproducerad hyreslägenhet? Välkommen att upptäcka Mjölner – i bästa läge på Söder i Växjö. I korsningen Södra Järnvägsgatan och Wennerbergsgatan ligger kvarteret Mjölner. Här erbjuder vi 80 moderna och bekväma hyresrätter. Det finns två gemensamma takterrasser mot innergår­den och ett underliggande garage med parkeringar för både bilar och cyklar. Det finns även tillgång till en elbilspool.

Snabbfakta
 • Byggnadsår 2023
 • Antal lägenheter 80
 • Område Söder, Växjö
 • Lägenhetsstorlekar 1-4 rum & kök
Bekvämligheter
 • Garage
 • Elbilspool
 • Laddplats för elbil
 • Uteplats
 • Balkong
 • Microvågsugn
 • Diskmaskin
 • Tvättmaskin och torktumlare
Ingår i hyran

Moderna och bekväma lägenheter i bästa läge

Adress: Södra Järnvägsgatan 23 C, Wennerbergsgatan 2A-B

 

Lägenheterna

Lägenheterna karaktäriseras av ljusa färger på väggarna, parkett på golvet och fönsterbrädor i natursten. I hallen ligger det klinker. Köken är utrustad med kyl och frys (kombinerad i 1-2 rok), inbyggnadsmikro, diskmaskin samt induktionshäll och ugn. I badrummet finns det antingen tvättmaskin och torktumlare (3-4 rok) eller en kombimaskin (1-2 rok), duschskärmvägg, handdukstork, spegel och handfat med kommod. Väggarna är helkaklade och det är klinker på golvet. I 4 rum och kök finns det dessutom ett extra badrum med toalett.

 

De flesta lägenheterna har balkong eller egen uteplats. Vissa lägenheter har till och med två balkonger. Till varje lägenhet finns förråd antingen i lägenheten eller i källarplanet.

Lägenhetsstsorlekar

Virtuell visning

Här kan du gå runt i en visningslägenhet i Mjölner (2 rok, 55 kvm)

 

Gröna hem

Mjölner är certifierad enligt Miljöbyggnad Silver. För att certifiera en fastighet enligt Miljöbyggnad Silver finns det bland annat krav på låg energianvändning samt fokus på en bättre innemiljö för de boende. Här kan du läsa mer om Miljöbyggnad.

 

Där det är tekniskt möjligt har vi byggt med koldioxidreducerad betong samt solceller med batterilagring och bergvärme är installerat.

 

För att man som hyresgäst ska kunna påverka sin förbrukning – bra för både plånboken och miljön – har vi individuell mätning på varmt och kallt vatten samt el. Alla hyresgäster har tillgång till en elbilspool.

Centralt i Växjö

Mjölner är belägen på Söder i Växjö som är ett populärt bostadsområde, mycket tack vare att området upplevs som hemtrevligt och tryggt trots det centrala läget samt att  flera omkringliggande naturområden finns inom gångavstånd. Till Växjö järnvägsstation och centrum är det endast 300 meter.

Mjölner gränsar till stadsutvecklingsprojektet ”Växjö Stationsområde” som sedan 2016 har utvecklats till ett område med bostäder och kontor och som nu håller på att avslutas.

Lediga lägenheter

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.