Vårt lokala kontor

Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro

För dig som bor i Karlstad, Linköping, Västerås och Örebro är det FF Fastighetsservice som förvaltar våra fastigheter och sköter uthyrningen.

Boinformation om din fastighet

Här hittar du boinformation som gäller i den specifika fastigheten du bor i. Till exempel vart du vänder dig om det är fel på tv och bredband eller hissen.

 

Serviceanmälan

Serviceanmälan görs direkt till vår förvaltare FF Fastighetsservice viadetta webbformuläreteller vardagar under kontorstid på telefon 010-26 37 202.

 

Akuta ärenden

Har du ett akut ärende efter arbetstid ringer du 010-26 37 202 och väntar kvar för att bli kopplad till jouren. I vissa fall kan du behöva betala en avgift om jouren rycker ut. Det gäller de fall som orsakats av din oaktsamhet eller om ärendet utan större problem hade kunnat skjutas upp till senare.

 

Övriga frågor

För övriga ärenden, kontakta FF Fastighetsservice på lansa@ff-fastighetsservice.se.
Du kan även ringa FF Fastighetsservice och prata direkt med din förvaltare eller uthyrare på tisdagar och torsdagar kl 09-00-12.00 på telefon 010-26 37 202.

 

Uppsägning hyresavtal

Vill du säga upp ditt hyresavtal gör du det via formuläret nedan.

Uppsägning av lägenhet - Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro

Varför flyttar du/ni?(Obligatoriskt)
Som avflyttande hyresgäst är man skyldig att ställa lägenheten till förfogande för visning till nya intressenter. För att detta ska gå så smidigt som möjligt ber vi att få använda lämnade kontaktuppgifter för detta ändamålet. I de flesta fall räcker det med en visning.(Obligatoriskt)
Personuppgiftspolicy(Obligatoriskt)