Vårt lokala kontor

Umeå

För dig som bor i Umeå är det FMT Förvaltning som förvaltar våra fastigheter och sköter uthyrningen.

Boinformation om din fastighet

Här hittar du boinformation som gäller i den specifika fastigheten du bor i. Till exempel vart du vänder dig om det är fel på tv och bredband eller hissen.

 

Serviceanmälan

Serviceanmälan görs direkt till vår förvaltare FMT Förvaltning via detta webbformuläret eller vardagar under kontorstid på telefon 090-13 67 40.

 

Akuta ärenden

Har du ett akut ärende efter arbetstid ringer du 0705-83 23 04. I vissa fall kan du behöva betala en avgift om jouren rycker ut. Det gäller de fall som orsakats av din oaktsamhet eller om ärendet utan större problem hade kunnat skjutas upp till senare.

 

Övriga frågor

För övriga ärenden kontaktar du FMT Förvaltning på info@fmtforvaltning.se eller på telefon 090-13 67 40.

 

Uppsägning hyresavtal

Vill du säga upp ditt hyresavtal gör du det via formuläret nedan.

 

Vi upplever just nu vissa problem med att skicka in formuläret, och vi arbetar för att åtgärda detta. Tills dess kan du mejla in nedanstående uppgifter till info@fmtforvaltning.se

Uppsägning av lägenhet - Umeå

Varför flyttar du/ni?(Obligatoriskt)
Som avflyttande hyresgäst är man skyldig att ställa lägenheten till förfogande för visning till nya intressenter. För att detta ska gå så smidigt som möjligt ber vi att få använda lämnade kontaktuppgifter för detta ändamålet. I de flesta fall räcker det med en visning.(Obligatoriskt)
Personuppgiftspolicy(Obligatoriskt)