Äppellunden

Järfälla

På platsen för en gammal äppelodling bygger vi fyra hus med totalt 126 hyreslägenheter på 1 till 6 rum och kök. Här har du en fantastik möjlighet att bo modernt och bekvämt i ett gammalt naturlandskap med utmärkta pendlingsmöjligheter. Projektet är ritat av Wingårdhs Arkitektkontor som har velat skapa ett vackert boende som passar in i den naturnära omgivningen. De fyra husen skapar en mysig innergård med en gemensam uteplats. I söder finns en större gräsyta och även plats för cykelparkeringar.

Snabbfakta
 • Status Uthyrning pågår
 • Antal lägenheter 126
 • Område Ormbacka, Järfälla
 • Inflyttningsdatum Juni 2024 till oktober 2024
Bekvämligheter
 • Hiss
 • Garage
 • Elbilspool
 • Elcykelpool
 • Laddplats för elbil
 • Uteplats
 • Balkong
 • Diskmaskin
 • Tvättmaskin och torktumlare
 • Tillgänglighetsanpassad
Ingår i hyran

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv gärna upp dig på vårt nyhetsbrev nedan, så kommer vi skicka ut information om projektet och när uthyrningen startar!

Mer om Äppellunden

Adress: Bautastensvägen 7 och Ormbackavägen 54

 

Lägenheterna

Det kommer finnas varierande lägenhetsstorlekar, mellan 1 upp till 6 rum och kök. Lägenheterna i bottenplan har tillgång till uteplats med trädäck omsluten av gröna häckar och luftiga spaljéer och lägenheterna på plan två har balkong. Vissa av lägenheterna är i etage.

 

Lägenheterna är ljusa och har öppna planlösningar. På golvet ligger en träparkett, i hallen ligger det klinker. I köket finns det diskmaskin, kyl, frys, och separat ugn och induktionshäll. Badrummet är helkaklat och på golvet ligger det klinker och det finns tvättmaskin och torktumlare, duschväggar i glas, handdukstork och spegelskåp ovan handfat.

 

Tillhörande förråd finns i garaget under husen.

Lägenhetsstorlekar

Virtuell visning

Här kan du gå runt i vår visningslägenhet i Äppellunden (3 rok, 73 kvm)

 

Hitta din drömlägenhet i vår boväljare

För att enkelt hitta bland alla lägenheterna i Äppellunden har vi tagit fram en digital boväljare. I boväljaren kan du se var i huset lägenheterna ligger, vad hyran är och om lägenheten är uthyrd eller ledig.

 

Uthyrning

Äppellunden hyrs just nu ut via HomeQ.

 

Lägenheterna kommer att hyras ut i olika omgångar

Uthyrningsetapper

Hus A: inflyttning juni

Uthyrning maj

Hus D: inflyttning juli

Uthyrning maj

Hus B: inflyttning september

Uthyrning juni

Hus C: inflyttning oktober

Uthyrning juni

Tillgång till elbil- och elcykelpool

Som boende i Äppellunden har du tillgång till en elbilspool och en elcykelpool som finns lättillgänglig i fastigheten. Medlemsskapet ingår i hyran!

Gröna hem

Med en långsiktig syn på fastighetsägande har vi fantastiska förutsättningar att arbeta med hållbarhetsfrågor. Vi ställer därför höga hållbarhetskrav genom hela projektet och fastigheterna kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

 

För att certifiera en fastighet enligt Miljöbyggnad Silver finns det bland annat krav på låg energianvändning samt fokus på en bättre innemiljö för de boende. Här kan du läsa mer om Miljöbyggnad.

Vackert naturlandskap och nära till golfbanan

Äppellunden ligger i Ormbacka i södra Järfälla, på gränsen mellan Skälby och södra Veddesta. Här bor man med närheten till natur, affärer, arbetsplatser och kollektivtrafik. Området utvecklas och det finns planer på bland annat runt 440 nya bostäder och en ny förskola.

 

Ormbacka är ett vackert och naturnära område och här finns det en handelsträdgård och stora beteshagar med får. Här har människor förmodligen bott sedan yngre bronsåldern, vilket gör Ormbacka till en av de äldsta boplatserna i Järfälla. Den löpintresserade hittar ett elljusspår på 1,8 km i skogsområdet mot Järfällavägen och i anslutning till skogsområdets entré ligger ett utegym. En liten bit väster ut når du Viksjö golfbana.

 

Från Ormbacka har du bara ca 1,5 km till Barkarby station som kommer bli en ny kollektivtrafik­nod med tunnelbana, pendeltåg, regionaltåg och bussar. Här tar man tåget in till Stockholm station på 18 minuter. Man bor även nära motorvägen (E18) och det tar ca 28 minuter till Arlanda flygplats och 20 minuter till Bromma flygplats.

Fler projekt

Vi älskar att tänka nytt. Och att förädla det som redan finns. Att skapa projekt på nya platser – med nya perspektiv. Sedan 2016 har vi expanderat i storstadsområden och idylliska orter. Alltid med läge, kvalitet och hållbarhet i centrum.

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.