Vrå som ligger i Alsike är ett ungt och modernt område under expansion i Knivsta och vänder sig till människor som uppskattar ett bekvämt boende, socialt umgänge och närhet till både natur samt närheten till Stockholm och Uppsala.

Snabbfakta
  • Byggnadsår 2017
  • Antal lägenheter 44
  • Område Alsike, Knivsta
  • Lägenhetsstorlekar 2-4 rum & kök
Bekvämligheter
Ingår i hyran

Moderna bostäder nära natur och storstaden

Adress: Dammgatan 30-36

 

Lägenheterna

Samtliga lägenheter har genomgående parkettgolv, tvättmaskin, diskmaskin, helkaklade badrum, micro, fibernät för TV/internet/telefoni samt möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten.

 

Alla lägenheter har entré från den öppna loftgången som ger en härlig frihetskänsla.

Lägenhetsstorlekar

2 rum & kök

59 kvm

3 rum & kök

69 kvm

4 rum & kök

80 kvm

Perfekt läge mellan Uppsala och Stockholm

Alsike är beläget söder om Uppsala, 3 km norr om Knivsta centrum i Knivsta kommun. Alsike Nord är det senaste området i Alsike som är under uppbyggnad. Det ligger som namnet antyder norr om det tidigare området och sammanfogar det gamla Alsike med det nya till en helhet. Totalt sett är Alsike ett ungt och modernt bostadsområde ­under ständig expansion. Här byggs nya villor, kedje­hus och lägenheter för människor som uppskattar ett bekvämt boende, socialt umgänge och närhet till naturen.

 

Områdets popularitet grundar sig till stor del i det optimala pendlarläget mellan Uppsala och Stockholm samt dess barnvänliga och trygga miljö. Här ges barnen en trygg uppväxtmiljö med närhet till många vänner och fritidsaktiviteter, flertalet ­förskolor och skolor F–9.

 

Även serviceutbudet i Alsike expanderar. Verksamheter som stor matbutik, gym, bilprovning och ytterligare en bensinstation planeras eller är under uppförande i området. Ytterligare service som fler mataffärer, systembolag, apotek, vårdcentral, frisörer, restauranger och andra butiker finns i det närbelägna Knivsta centrum.

Lediga lägenheter

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.