Välkommen hem till Södra Råbylund och våra Svanenmärkta hyreslägenheter om 1-4 rum och kök byggda i svenskt certifierat trä. Här bor du i ett nytt bostadsområde med närhet till både natur, service och kommunikationer.

Snabbfakta
  • Byggnadsår 2023
  • Antal lägenheter 98
  • Område Södra Råbylund, Lund
  • Lägenhetsstorlekar 1-4 rum & kök
Bekvämligheter
Ingår i hyran

Välplanerade lägenheter med hög standard

Adress: Råbylundsvägen 81, 85, 87 

 

Lägenheterna

Lägenheterna är av genomgående hög kvalitet och standard på såväl utrustning som materialval. Köket är fullt utrustat med ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin. I det helkaklade rymliga badrummet finns antingen kombinerad tvättmaskin och torktumlare eller tvättpelare.

Lägenhetsstorlekar

1 rum & kök

22 kvm

2 rum & kök

45 kvm

4 rum & kök

73 kvm

Gröna hem

Alla bostäder i Södra Råbylund är Svanenmärkta. Ett Svanenmärkt hem är framtaget med fokus på miljön genom hela processen, från råvara till färdig byggnad. Det betyder bland annat att byggmaterialet som används är fritt från hälsoskadliga ämnen, att du har plats för återvinning, att hemmet är utrustat med energisnåla vitvaror och att din bostad har bra isolering. För att minska energianvändningen har Svanen satt höga krav på ett effektivt klimatskal, alltså att väggar, tak, golv, fönster och dörrar har smarta materialval och bra isolering. När vi bygger våra Svanenmärkta hem gör vi det så att även byggnadens ventilation och varmvatten minimerar energiförbrukningen.

 

För att man som hyresgäst ska kunna påverka sin förbrukning – bra för både plånboken och miljön – har vi individuell mätning på varmt och kallt vatten.

Nära stan och naturen

I Södra Råbylund, cirka 2,5 km öster om Lunds centrum, växer en ny, modern stadsdel fram. Området erbjuder dig ett skönt liv med det bästa av två världar – bo nära natur och rekreationsområden samtidigt som du har Lunds stadskärna endast tio minuters cykelväg bort. Omgivningarna är perfekta för motionären med utegym och natursköna småvägar för promenaden, löpträningen eller cykelturen. Här finns också allt en barnfamilj kan önska sig.

Lediga lägenheter

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.