I kvarteret Pysslingen har vi lägenheter i storlekar från 28 kvm upp till 86 kvm, de minsta enrumslägenheterna är välplanerade och yteffektiva medans de största fyrorna är mer generösa med ytorna. Med en smart och öppen planlösning är detta en uppskattad lägenhetstyp både bland ensamstående vuxna och hos nystartade familjer.

Snabbfakta
  • Byggnadsår 2018
  • Antal lägenheter 91
  • Område Tomtebo, Umeå
  • Lägenhetsstorlekar 1-4 rum & kök
Bekvämligheter
  • Uteplats
  • Balkong
  • Diskmaskin
  • Tvättmaskin och torktumlare
Ingår i hyran

Bekvämt och hemtrevligt

Adress: Näckens väg 8-18

 

Lägenheterna

I dessa nyproducerade lägenheter är köken fullt utrustade och alla lägenheterna har parkett i alla torra utrymmen. Alla lägenheter har tillgång till balkong eller uteplats, flera av dessa ligger dessutom bra till för att njuta av eftermiddagssolen under de varma månaderna. Alla lägenheter har moderna tvätt och torkmöjligheter på bekvämt avstånd inne i lägenheten samt tillgång till en gemensam tvättstuga för lite grövre tvätt på gården.

Lägenhetsstorlekar

1 rum & kök

28-36 kvm

2 rum & kök

40-53 kvm

3 rum & kök

69-73 kvm

4 rum & kök

86 kvm

Här känner du dig hemma

Tomtebo är ett av Umeås nyaste och snabbast växande bostadsområden. Närheten till Umeå universitet såväl som natur gör Tomtebo till en riktig favorit för studenter och unga barnfamiljer.

 

Tomtebo ligger cirka 5 km från centrala Umeå, med närhet till grönska och vatten. Tomtebo ligger vid Nydalasjön som är ett populärt rekreationsområde med motionsslingor, grillplatser, promenadvägar och en äventyrslekpark. På området finns en pizzeria och en kiosk. Ålidhems centrum ligger på gångavstånd och köpcentrumet Strömpilen ligger några kilometer bort. På området finns dessutom två skolor och flera förskolor.

Lediga lägenheter

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.