Kvarteret Marsvinet är bebyggt med sex fyravåningsbyggnader med totalt 72 lägenheter och färdigställdes i januari 2017. Här erbjuder vi 1 till 3 rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och är byggda kring en gemensam utemiljö.

Snabbfakta
  • Byggnadsår 2019
  • Antal lägenheter 72
  • Område Södra Lindhult, Örebro
  • Lägenhetsstorlekar 1-3 rum & kök
Bekvämligheter
  • Hiss
  • Laddplats för elbil
  • Uteplats
  • Balkong
  • Diskmaskin
  • Tvättmaskin och torktumlare
Ingår i hyran

Moderna bostäder nära natur och storstaden

Adress: Skogstorpsvägen 3-7 samt Södra Belltorpsvägen 19-29

 

Lägenheterna

Lägenheterna är moderna och har tvättmaskin, torktumlare, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Förråd finns antingen i lägenheten eller i intilliggande barnvagnsrum.

 

Parkeringsplats finns att hyra separat. Det finns utomhusparkering med och utan motorvärmare samt plats för elbil.

Lägenhetsstorlekar

1 rum & kök

34-41,5 kvm

2 rum & kök

38-66,5 kvm

3 rum & kök

70-75,8 kvm

En idyll strax söder om Örebro centrum

Södra Lindhult är en stadsdel som etablerades för bostäder redan på 60-talet och är idag fullt bebyggt med villor, bostadsrätter och hyresrätter. Vid Södra Lindhults centrum finner du allt du behöver i serviceväg, bland annat mataffär, pizzeria och vårdcentral. Här finns även dansbanan Regnbågen och den härliga folkparken Brunnsparken – som titt som tätt bjuder på evenemang och dans!

 

Från kvarteret har du närhet till det mesta. Här finns flertalet lokala centrum, skolor, friluftsområden och allmän kommunikation. I närheten ligger även natur- och kulturreservatet Sommarro som bjuder på fina promenadstigar i lummig skog. Här kan du traska ner för bröllopsstigen och ta ett skogsdopp, eller stanna till vid det anrika Sommarro Värdshus för en mysig fika. Angränsande mot naturreservatet ligger även Lugnets idrottsplats som är öppet för idrottsaktiviteter av olika slag.

 

Örebro centrum nås enkelt med en cykeltur eller med buss som avgår med täta mellanrum. För bilpendlaren så ligger området strategiskt bra då man lätt tar sig ut på E20.

 

Örebro stad ca 5,5 km

Adolf Mörners plan med bl.a. ICA butik ca 1,9 km

Marieberg köpcentrum ca 3,2 km

Örebro universitet ca 6,5 km

Lediga lägenheter

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.