I trivsamma Mariehem finns allt du behöver i närheten, till exempel livsmedelsbutik, apotek, restauranger och småbutiker. Här erbjuder vi vanligt boende och även så kallat Trivselboende, ett tryggt boende för dig som är över 55 år.

Snabbfakta
  • Byggnadsår 2008
  • Antal lägenheter 159
  • Område Mariehem, Umeå
  • Lägenhetsstorlekar 1-3 rum & kök
Bekvämligheter
Ingår i hyran

Bekvämt och trivsamt boende

Adress: Mariehemsvägen 6G, 6H, 6J och 6K

 

Lägenheterna

Bostäderna har 1, 2 eller 3 rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Det finns cykelförråd på gården och parkeringsplatser samt carportar med motorvärmare. Lägenhetsförråd till alla lägenheter finns på våning 10 i huset.

Lägenhetsstorlekar

1 rum & kök

34-47 kvm

2 rum & kök

36-47 kvm

3 rum & kök

58-59 kvm

Trivselboende

I tre av husen erbjuder vi så kallat Trivselboende. Det innebär att du ska vara minst 55 år för att söka en lägenhet här. Som boende i våra Trivsellägenheter på Marielund har du tillgång till gemensamhetslokal, Bikupan, som drivs av Trivselföreningen. Trivselföreningen anordnar flera trevliga aktiviteter för medlemmarna, bland annat fika, boulespel, grillning, bokklubb och utflykter.

Nära till det du behöver

Området Mariehem ligger ca 4 km öster om Umeås stadskärna, nära den vackra Nydalasjön. I området finns alla bekvämligheter du behöver, till exempel livsmedelsbutik, apotek, restauranger och småbutiker. 1 km bort når du Mariehems Hälsocentral och det är bara tre busshållplatser till sjukhuset. Knappt 3 km norrut ligger Ersboda handelsområde, som är ett av Norrlands största handelsområden. Flera busslinjer trafikerar området och närmaste busshållplats ligger bara 100 meter bort. Med buss nås centrala Umeå och Umeå universitetet på knappt 15 respektive 5 minuter. Umeå flygplats når du med en ca 10 minuters bilresa.

Lediga lägenheter

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.