Husen i Lindholmsallén är sju våningar och en takvåning höga. Fasaderna är putsade i mjuka färger och på den grönskande innergården, som delas med grannfastigheten, finns en härlig lekplats. Med hiss tar du dig lätt ner till garaget i källarplan där det både finns lägenhetsförråd och parkeringsplats för bilar och cyklar. I Lindholmsallén finns också en lokal med restaurangverksamhet.

Snabbfakta
  • Byggnadsår 2012
  • Antal lägenheter 138
  • Område Lindholmen, Göteborg
  • Lägenhetsstorlekar 1-4 rum & kök
Bekvämligheter
  • Hiss
  • Uteplats
  • Balkong
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
Ingår i hyran

Centralt läge och granne med Karlastaden

Adress: Karlavagnsgatan 20-22, Lindholmsallén 43-47 

 

Lägenheterna

De större lägenheterna är genomgående medan vissa mindre lägenheter är enkelsidiga. Alla lägenheter har balkong, terrass eller uteplats. Parkettgolv finns i samtliga rum, förutom hall och badrum som har klinkers på golvet.  Köket består av vita köksluckor och grå bänkskiva. Här är det förberett för micro och diskmaskin. Badrummen är helkaklade och utrustade med tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna).

1 rum & kök

Exempel 1 rok (pdf)

2 rum & kök

Exempel 2 rok (pdf)

3 rum & kök

Exempel 3 rok (pdf)

4 rum & kök

Exempel 4 rok (pdf)

Parkering och cykel

Under fastigheten finns ett garage där du som hyresgäst har möjlighet att hyra en plats från den gemensamma samfälligheten. Platser administreras av Aimo Park. I garaget finns det en renoveringsbänk och tryckluftspump för din cykel.

Bästa läge på Lindholmen

Precis intill vattnet vid Norra Älvstranden växer nya kvarter fram. Det nya Lindholmen är en blandstad där bostäder, skolor, arbetsplatser och serviceverksamheter finns lätt tillgängligt. Intill byggs till 2024 det nya centrumet Karlastaden med ännu mer butiker, caféer, hotell och service, och Karlavagnstornet (som ska bli Nordens högsta byggnad). Utmed vattnet finns bryggor som fungerar som härliga promenadvägar.

Precis utanför huset går ett flertal bussar går som tar dig till Centralstationen på 8 minuter. På vardagar finns också möjligheten att åka gratis färja över älven till Stenpiren.

På 10 minuters promenad kommer du till Sannegårdens köpcentrum, där det bland annat finns mataffär, bageri och apotek. Ett stort utbud av restauranger i den levande gatumiljön erbjuder många olika smakupplevelser. I närområdet finns också bibliotek, vårdcentral och ett flertal gym.

Lediga lägenheter

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.