På innovativa Brunnshög strax norr om Lund har vi byggt Lagerkransen med inflyttning 2022. Här erbjuder vi 82 hållbara och klimatsmarta hyresrätter på 1-4 rok mellan 35-95 kvm, med tillgång till balkong, uteplats eller terrass i bästa solläge. Och vad sägs om röststyrd belysning i lägenheten, en cykel- och elbilspool runt hörnet och sopor som sugs ner i ett system under jorden? Välkommen till framtidens boende!

Snabbfakta
  • Byggnadsår 2022
  • Antal lägenheter 82
  • Område Brunnshög, Lund
  • Lägenhetsstorlekar 1-4 rum & kök
Bekvämligheter
Ingår i hyran

Hållbara och smarta bostäder

Adress: Vetenskapsgatan 4A samt 4B-H, Solbjersvägen 37

 

Lägenheterna

Lägenheterna har vita väggar och en fondvägg i vitlaserat trä, som skvallrar om husets stomme. På golvet ligger en askparkett och fönsterbänkarna är av natursten. Köket är utrustat med kyl och frys (kombinerad i 1 och 2 rok), microvågsugn, diskmaskin och en induktionshäll. Badrummet är helkaklat i vitt med beige klinkergolv och har duschväggar i glas och tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i 1 rok).

 

Vi erbjuder lägenheter i varierande storlekar, från 1 rum och kök på 35 kvm till 4 rum och kök på 95 kvm.

Lägenhetsstorlekar

1 rum & kök

35 kvm

2 rum & kök

41-52 samt 73,5 kvm

3 rum & kök

73-82 kvm

4 rum & kök

95 kvm

Ett smartare hem med framtidens teknik

Ett Smart Homeline-system ingår som standard i lägenheten som låter dig både röststyra ditt hem via en app och till exempel Google Voice Assistant. Vad sägs om att lägenheten börjar tändas i takt med att du vaknar – eller att du kan aktivera mysbelysning utan att resa dig från soffan? Du kan även ställa in en automatisk vattenavstängning när du lämnar lägenheten för att undvika vattenläckor.

 

Tillgång till elbil- och elcykelpool

Som boende i Lagerkransen har du tillgång till en elbilspool och en elcykelpool som finns lättillgänglig vid fastigheten. Medlemsskapet ingår i hyran!

Gröna hem

Lagerkransen är byggd med en stomme av korslimmat trä som sedan täckts med danskt tegel. Den vackra entrén skvallrar om trästommen och även lägenheterna har fondväggar i trä som ger en varm känsla. Fastigheten är utrustad med solceller på taket och uppvärmning med bergvärme och certifierad med Miljöbyggnad Guld.

 

På gården har hyresgästerna tillgång till en elcykelpool, med både vanliga elcyklar och även lådcyklar. I parkeringshuset intill finns en elbilspool.

 

För att man som hyresgäst ska kunna påverka sin förbrukning – bra för både plånboken och miljön – har vi individuell mätning på varmt och kallt vatten samt el.

Innovativa Brunnshög

Brunnshög må ligga i utkanten av Lund men i framkant i hela Europa när det kommer till innovation och hållbarhet. Förutom det smarta sopsystemet som suger ner soporna i marken under stadsdelen har man satsat stort på grönytor för rekreation, närhet till mataffär och bekvämligheter, cykel- och gångstråk och ny spårvagnslinje som tar dig in till city. Området är har även en internationell prägel då två av Sveriges största forskningsanläggningar ESS eller MAX-IV ligger precis intill.

Lediga lägenheter

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.