Vakna till doften av nyrostat kaffe och ljudet av kluckande vatten. På Bryggudden i Karlstad växer en ny stadsdel fram. I området ligger flera kända landmärken, bland annat Löfbergs kafferosteri och läget precis vid Vänern bjuder in till långa promenader vid vattnet och ett rikt båtliv.

Snabbfakta
  • Byggnadsår 2016
  • Antal lägenheter 167
  • Område Bryggudden, Karlstad
  • Lägenhetsstorlekar 1-4 rum & kök
Bekvämligheter
Ingår i hyran

Bästa läge i Karlstad

Adress: Bergendorffsgatan 6 A-F

 

Lägenheterna

Lägenheterna i Galeasen är fullt utrustade med allt ifrån tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och mikrovågsugn i köket. Alla lägenheter har även genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum och en balkong. Galeasen har lägenheter i varierande storlekar, allt från ettor till fyror. För att underlätta för de boende finns både cykelförråd och barnvagnsrum.

Lägenhetsstorlekar

1 rum & kök

35-43 kvm

2 rum & kök

48-56 kvm

3 rum & kök

70-76 kvm

4 rum & kök

103 kvm

Sjönära läge med alla bekvämligheter

Våra nyproducerade lägenheter på Bryggudden är vackert belägna i inre hamnen. Läget är optimalt med både centrum och tågstation ett stenkast bort och båtbussen som stannar på udden. Omgivningarna bjuder på vackra promenadstråk längs vattnet, ett brett utbud av restauranger och caféer samt gym, frisör, fotvård och kiropraktorklinik inom räckhåll. På sommaren är även gästhamnen öppen och området sjuder av båtliv.

Lediga lägenheter

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.