Vakna till doften av nyrostat kaffe och ljudet av kluckande vatten. På Bryggudden i Karlstad växer en ny stadsdel fram och i kvarteret Fullriggaren äger Lansa Fastigheter totalt 204 lägenheter på sju våningar. I området ligger flera kända landmärken, bland annat Löfbergs kafferosteri och läget precis vid Vänern bjuder in till långa promenader vid vattnet och ett rikt båtliv.

Snabbfakta
  • Byggnadsår 2018
  • Antal lägenheter 204
  • Område Bryggudden, Karlstad
  • Lägenhetsstorlekar 1-4 rum & kök
Bekvämligheter
  • Hiss
  • Balkong
  • Diskmaskin
  • Tvättmaskin och torktumlare
Ingår i hyran

Moderna lägenheter för alla

Adress: Ahlmarksgatan 9, Stapelgatan 5 & 7 samt Bergendorffsgatan 8C-G

 

Lägenheterna

Lägenheterna i Fullriggaren är fullt utrustade med allt ifrån tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och mikrovågsugn i köket. Alla lägenheter har även genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum och minst en balkong.

 

I Fullriggaren kommer det finnas plats för alla och lägenheterna varierar i storlek, allt från ettor på 36 kvadratmeter till fyror på över 90 kvadratmeter. För att underlätta för de boende finns både cykelförråd och barnvagnsrum i anslutning till entrén i samtliga byggnader.

Lägenhetsstorlekar

1 rum & kök

36,5-43,5 kvm

2 rum & kök

52-60 kvm

3 rum & kök

75-83 kvm

4 rum & kök

75-91,5 kvm

Sjönära läge med alla bekvämligheter

Våra nyproducerade lägenheter på Bryggudden är vackert belägna i inre hamnen. Läget är optimalt med både centrum och tågstation ett stenkast bort och båtbussen som stannar på udden. Omgivningarna bjuder på vackra promenadstråk längs vattnet, ett brett utbud av restauranger och caféer samt gym, frisör, fotvård och kiropraktorklinik inom räckhåll. På sommaren är även gästhamnen öppen och området sjuder av båtliv.

Lediga lägenheter

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.