Här bor du bekvämt i lägenhet med uteplats eller balkong, nära till naturen, havet, Sofiero slott och Helsingborgs centrum.

Snabbfakta
  • Antal lägenheter 36
  • Område Laröd, Helsingborg
Bekvämligheter
Ingår i hyran

Nära natur och centrum

Adress: Derbyvägen 1A-3F

Lägenheterna

Vi erbjuder 36 moderna lägenheter byggda 2016 på mellan 2 eller 3 rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong eller egen uteplats. Parkering för bilar finns i anslutning till huset och det finns även platser med laddstolpar. Cykeln parkerar du i ett låst cykelförråd.

Lägenhetsstorlekar

2 rum & kök

54 kvm

3 rum & kök

65,5 kvm

Uthyrning

Kontakta vår förvaltare Energiteknik på på info@energiteknik.nu eller på telefon 042-16 42 40.

Avskilt men mitt i stan

Laröd ligger i norra delen av Helsingborg i direkt närhet till Sofiero slott. Till Helsingborg centrum är det 4 km och det finns en busshållplats med avgång var 15 minut med en restid på 13 minuter in till centrala stadskärnan. I området finns service som mataffär, vårdcentral, skolor, gymnasieskolor, flera daghem och flertalet idrottsföreningar med en omfattande verksamhet. Som en extra kvalité är det badrocksavstånd ned till Laröds populära badstränder.

Lediga lägenheter

Hem för stolta hyresgäster

Lansa Fastigheter

Gröna hem. Sköna lägen. På Lansa förvärvar, förvaltar och utvecklar vi moderna hyresfastigheter. Med hållbarhet i centrum ska vi vara marknadens mest gröna bostadsbolag. Vi finns över hela landet i storstadsområden och regioner i tillväxt.