Öppen visning Södra Lindhult

Lediga lägenheter i Södra Lindhult

Just nu har vi hyreslägenheter med möjlighet till snabb inflyttning lediga i vår fastighet Marsvinet i Södra Lindhult i Örebro.

 

Öppen visning

Tisdag 29 nov kl 16-18 är du välkommen på öppen visning av en 3 rum och kök (76 kvm) på Södra Belltorpsvägen 23. Föranmälan krävs ej.

 

Bo i trevliga Södra Lindhult

Kvarteret Marsvinet består av sex fyravåningsbyggnader med totalt 72 lägenheter och färdigställdes i januari 2017. Här erbjuder vi 1 till 3 rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och är byggda kring en gemensam utemiljö.

Lägenheterna är moderna och har tvättmaskin, torktumlare, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Förråd finns antingen i lägenheten eller i intilliggande barnvagnsrum.

Parkeringsplats finns att hyra separat. Det finns utomhusparkering med och utan motorvärmare samt plats för elbil.

 

Södra Lindhult – en idyll strax söder om centrum

Södra Lindhult är ett mysigt område i närheten av Adolfsberg.  Lindhultsområdet började bebyggas i början av 1990-talet, efter att tidigare varit ett outnyttjat skogsområde och är idag ett mycket etablerat såväl som omtyckt område bland både yngre, barnfamiljer och äldre människor. Lindhult förbinds med områdena Brunnsgärdet, Sandhem och Marieberg via cykelvägar. I södra delen av Lindhult ligger Lindhultsparken. Förskola finns i området och närmsta skola finns i Marieberg, årskurs 1-6. Fri parkering i området. Busshållplats finns som tar dig till Örebro centrum. För bilpendlaren så ligger området strategiskt bra då man lätt tar sig ut på E20.

 

Våra lediga lägenheter just nu

Sortera på Örebro under Kommun nedan, så ser du alla våra lediga lägenheter i Örebro.