HELSINGBORG

Valsen

Svanhalsgatan 17, Helsingborg

Miljöcertifierat boende i perfekt pendlingsläge!

Information om projektet

Valsen Ramlösa

Bostäder i fantastiskt pendelläge!

Lansa Fastigheter och Helsingborgs Kommun håller tillsammans på att ta fram en ny detaljplan för kvarteret Valsen som är beläget i området Ramlösa strax söder om Helsingborgs centralort.

 

Vi kommer likt våra övriga projekt fokusera på att skapa trygga hem för stolta hyresgäster med fokus på hållbarhet och kvalitet i både byggnader och kvarter. Bostäderna, där de första beräknas stå inflyttningsklara 2023-2024, kommer präglas av god arkitektur och certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

 

Läs också vårt pressmeddelande om kvarteret Valsen

 

Område

Modernt, miljöcertifierat boende i direkt närhet till Ramlösa station.

Ramlösa är stark förknippat med Ramlösa Hälsobrunn som ligger i natursköna Brunnsparken och det mineralvatten som hämtas i Ramlösadalen.

Bebyggelsen i närområdet domineras av villa- och radhusbebyggelse och området präglas både av det fantastiska pendlingsläget samt de vackra omgivande naturområdena. Till Helsingborgs centrum tar man sig med cykel på 15 minuter och via tåg är man endast tre minuter från Helsingborgs utbud av handel, restauranger och kulturupplevelser. Även Lund och Malmö är inom pendlingsavstånd både med bil och Pågatågen.

 

Intresseanmälan

 

Vi har inte börjat ta emot intresseanmälningar gällande kvarteret Valsen än men har du frågor är du självklart välkommen att kontakta oss!

 

Utvecklingschef
John Ödman
0733-875467
john.odman@lansa.se

 

Förvaltningschef
Anders Woodall
0724-54 73 31
anders.woodall@lansa.se