VäSTERåS

Svärdsliljorna

Svärdsliljegatan, Västerås

Svanenmärkt boende i Gideonsberg med inflyttning 2021.

Information om projektet

Svärdsliljan 6 och 7

69 yteffektiva lägenheter strax norr om Västerås.

I Gideonsberg, strax norr om Västerås centrala delar, kommer JM för Lansas räkning uppföra två punkthus belägna i korsningen Svärdsliljegatan / Gulsporregatan. Husen är på nio respektive tio våningar och alla lägenheter kommer ha balkong, fransk balkong eller uteplats. Lägenheterna karaktäriseras av ljusa färger med betoning på vitt och ek när det gäller parkett och trösklar.

 

De yteffektiva lägenheterna är utrustade med säkerhetsdörrar, kombinerad rostfri kyl / frys och kombiugn / mikro, diskmaskin samt induktionshäll. Varje lägenhet är även utrustad med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, svängd duschskärm, förberedelse för handdukstork, spegel med LED-belysning och vitt blankt kakel.

 

Inflyttning är beräknad till andra halvan av 2021.

 

Läs mer om vår etablering i Västerås här.

 

Område

Svanenmärkt boende i Gideonsberg

Gideonsberg är ett vidsträckt charmigt bostadsområde norr om Västerås centrum som erbjuder ett bra utbud av service och kommunikation. Här finns en blandad bebyggelse med hyres- och bostadsrätter samt villor och radhus som främst byggdes under 1940- och 1950-talet. I det omtyckta området finns det flera fina grönområden och det ligger mindre än tio minuters cykeltur bort från centrum. De två husen byggs i ett redan befintligt bostadsområde där etablerad service och kommunikation finns på plats. Med Västerås stadskärna drygt 2 kilometer bort och fina grönområden precis runt hörnet är det enkelt att ha en aktiv fritid här och attrahera flera olika målgrupper.

 

Från Gideonsberg är det både nära till centrum och Stenby köpcentra. Det finns även flera mindre affärer i området. Närheten till city gör att urvalet av skolor är stort och i det absoluta närområdet finns Nordanby förskola, Emausskolan samt Grundskola Äventyret.Gymnasieskolor som Carlforsska och Hahrska gymnasiet med flera nås inom kort cykelavstånd.

 

Intresseanmälan

Vi har inte börjat ta emot intresseanmälningar än men har du frågor är du självklart välkommen att kontakta oss!

 

Förvaltningschef
Anders Woodall
0724-54 73 31
anders.woodall@lansa.se

Andra projekt i Västerås


VäSTERåS

Öster Mälarstrand


Öster Mälarstrands Allé

162 lägenheter för inflyttning 2022!

LÄS MER ->


VäSTERåS

Ängsgärdet


Pilgatan 25, Västerås

Tryggt boende i citynära läge!

LÄS MER ->