MALMö

Solkvarteret

Henriksdalsvägen, Malmö

Bo i det prisbelönta Solkvarteret i Hyllie!

Information om projektet

Solkvarteret

I Hyllie strax utanför Malmös stadskärna kommer Lansa att erbjuda 106 lägenheter i vad som beskrivs som ”Malmös häftigaste hållbarhetshus”. Produktionsstart är beräknat till i slutet av 2020 med preliminär inflyttning i slutet av 2022.

 

Solkvarteret kommer bli ett intelligent och hållbart boende där man tänkt på många smarta detaljer. Till exempel kommer hela taket nyttjas för solceller och tillsammans med batterier i fastigheten kommer energi kunna lagras för att användas även när solen inte lyser som starkast. Hissen genererar energi vid nedfärd som kan användas på annat håll och i parkeringshuset har boende tillgång till elbilspool. Digitala lås gör att boende slipper nyckeln och huset kommer utrustas med paketboxar där boende hämtar ut sina paket så att de inte behöver ta sig till något utlämningsställe.

 

Området

Stadsdelen Hyllie har vuxit fram under de senaste 20 åren och är idag ett levande område med bostäder, kontor och handel. Här finns en blandad bebyggelse med hyres- och bostadsrätter som alla är uppförda under de senaste åren. I området finns det fina grönområden och man tar tåget till Malmö city på 3 minuter och till Köpenhamn på 15 minuter. Inom området finns service och kommunikation etablerad, aktuell fastighet ligger i direkt anslutning till Hyllie station. I absoluta närområdet ligger även Malmö arena och köpcentrum Emporia.

 

Intresseanmälan

Vi har inte börjat ta emot intresseanmälningar gällande Solkvarteret än men har du frågor är du självklart välkommen att kontakta oss!

 

Utvecklingschef
John Ödman
0733-875467
john.odman@lansa.se

 

Förvaltningschef
Anders Woodall
0724-54 73 31
anders.woodall@lansa.se