VÄSTERÅS

Sjömärket

Babordsgatan, Västerås

Fantastiskt läge på Öster Mälarstrand. Inflyttning under slutet av 2022.

Information om projektet

Bekvämt boende i gemytliga Öster Mälarstrand

I kvarteret Sjömärket kommer Lansa uppföra två punkthus på 14 respektive 16 våningar. Totalt rör det sig om 162 lägenheter varav merparten är på två rum och kök men även en del treor och fyror kommer finnas tillgängliga. Lägenheterna kommer, likt våra övriga projekt, förses med en god tekniskt standard och moderna materialval gällande ytskikt och finish. Husen kommer certifieras med Svanen och ha en tydlig hållbarhetsprofil, även det helt i enlighet med Lansas gröna ambition. Inflyttning planeras till slutet av 2022.

 

Området Öster Mälarstrand

Stadsdelen Öster Mälarstrand har vuxit fram under de senaste 20 åren och är idag ett levande bostadsområde på ett av Västerås mest attraktiva platser. Här finns en blandad bebyggelse med hyres- och bostadsrätter som alla är uppförda under de senaste åren. I området finns det flera fina grönområden och det ligger mindre än tio minuters cykeltur bort från centrum. Inom området finns service och kommunikation etablerad.

 

Intresseanmälan

Skriv gärna upp dig på vår intresseanmälan nedan, så kommer vi skicka ut information om projektet och när uthyrningen startar!

Andra projekt i VÄSTERÅS


VÄSTERÅS

Pilen


Pilgatan 25, Västerås

Tryggt boende i citynära läge! 108 lägenheter med inflyttning mars 2022.

LÄS MER ->