VäSTERåS

Ängsgärdet

Pilgatan 25, Västerås

Tryggt boende i citynära läge!

Information om projektet

Ängsgärdet

Bostäder i fantastiskt citynära läge i Västerås!

Strax utanför Västerås stadskärna kommer vi kunna erbjuda 108 miljöcertifierade hyreslägenheter med moderna materialval och smarta planlösningar. Husen kommer att ha en tydlig miljöprofil med solceller på taket, byggas med CO2-reducerad betong och utrustas med bergvärme. Lägenheterna, i storlekar från ettor till fyror, är ljusa och med genomgående höga krav på materialvalen. Bygget startade i september 2020 och preliminär inflyttning är satt till första delen av 2022.

 

Vi är fortfarande i ett tidigt skede av projekteringen men likt våra övriga projekt kommer vi att skapa trygga hem för stolta hyresgäster med fokus på hållbarhet och kvalitet i både byggnader och kvarter.

 

Läs mer i vårt pressmeddelande.

 

Område

Fastigheten är belägen längs med Pilgatan ca 1 km öster om Västerås Centrum. Tidigare har fastigheten varit bebyggd av industrilokaler men dessa är nu rivna för att lämna plats åt en blandning av bostads- och hyresrätter i ett väldigt attraktivt läge. Hela området är nu i förändring och kommer när det är färdigt innehålla över 600 bostäder som en del av Västerås utökade centrum. I området finns redan idag en stor matvarubutik samt ett hotell.

 

Till Västerås utbud av handel, restauranger och kulturupplevelser tar man sig enkelt med cykel eller till fots på 5 respektive 15 minuter. Väl där tar du dig med tåg till flera av de omkringliggande städerna utan byte, till exempel är huvudstaden bara ca en timme bort.

 

Intresseanmälan

 

Vi har inte börjat ta emot intresseanmälningar gällande Ängsgärdet än men har du frågor är du självklart välkommen att kontakta oss!

 

Utvecklingschef
John Ödman
0733-875467
john.odman@lansa.se

 

Förvaltningschef
Anders Woodall
0724-54 73 31
anders.woodall@lansa.se

 

 

 

Andra projekt i Västerås


VäSTERåS

Öster Mälarstrand


Öster Mälarstrands Allé

162 lägenheter för inflyttning 2022!

LÄS MER ->


VäSTERåS

Svärdsliljorna


Svärdsliljegatan, Västerås

Svanenmärkt boende i Gideonsberg med inflyttning 2021.

LÄS MER ->