VÄSTERÅS

Pilen

Pilgatan 25, Västerås

Tryggt boende i citynära läge! 108 lägenheter med inflyttning mars 2022.

Information om projektet

Bostäder i fantastiskt citynära läge i Västerås!

I Ängsgärdet strax utanför Västerås stadskärna bygger vi 108 miljöcertifierade hyreslägenheter med moderna materialval och smarta planlösningar. Husen har en tydlig miljöprofil med solceller på taket, byggs med koldioxidreducerad betong och utrustas med bergvärme. Lägenheterna, i storlekar från ettor till fyror, är ljusa och med genomgående hög standard på materialvalen.
Inflyttning i mars och april 2022.

 

Se alla lägenheter i en digital boväljare

Gå in här för att se alla lägenheter i vår digitala boväljare. Då kan du enkelt se var i huset lägenheten ligger och om den är ledig eller uthyrd.

 

Lägenheterna

Lägenheterna karaktäriseras av ljusa färger på väggarna och ekparkett på golvet. I hallen ligger det klinker. Lägenheterna är utrustad med säkerhetsdörr, kyl och frys, mikro, diskmaskin samt spis med induktionshäll och ugn. I badrummet finns det tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna), duschskärmvägg, handdukstork, torkställ, spegel med LED-belysning, kommod. Väggarna är helkaklade och det är klinker på golvet. I 4 rum och kök finns det dessutom ett extra badrum med toalett.

Samtliga lägenheter har balkong, fransk balkong eller egen uteplats. Till varje lägenhet finns lägenhetsförråd antingen i lägenheten eller i källarplanet.

Samtliga våningsplan nås med hiss och trappa. Entréerna är välkomnande och smakfullt utformade med mycket god belysning. Samtliga utrustade med postboxar. Ett av trapphusen är också utrustat med paketutlämningsboxar. I varje trapphusentré finns utrymme för barnvagnar och rullstolar.

Vi erbjuder lägenheter i varierande storlekar, från 1 rum och kök på 31 kvm till 4 rum och kök på 85 kvm. Nedan kan du se ett exempel på 1 till 4 rum och kök.

 

1 rok, 36 kvm

1 rok, 36 kvm

2 rok, 55 kvm

2 rok, 55 kvm

3 rok, 76 kvm

3 rok, 76 kvm

4 rok, 85 kvm

Här kan du se samtliga planlösningar i hus A

Här kan du se samtliga planlösningar i hus B

 

 

Området Ängsgärdet

Husen ligger utmed Pilgatan, ca 1 km öster om Västerås centrum. Tidigare har området varit bebyggd av industrilokaler men dessa är nu rivna för att lämna plats åt en blandning av bostads- och hyresrätter i ett väldigt attraktivt läge. Hela området är nu i förändring och kommer när det är färdigt innehålla över 600 bostäder som en del av Västerås utökade centrum. I området finns redan idag en stor matvarubutik samt ett hotell.

 

Till Västerås utbud av handel, restauranger och kulturupplevelser tar man sig enkelt med cykel eller till fots på 5 respektive 15 minuter. Väl där tar du dig med tåg till flera av de omkringliggande städerna utan byte, till exempel är huvudstaden bara ca en timme bort.

 

Uthyrning

Uthyrningen startar i november 2021 och kommer att hyras ut via Bostad Västerås.

 

Intresseanmälan

Skriv gärna upp dig på vår intresseanmälan nedan, så kommer vi skicka ut information om projektet och när uthyrningen startar!

Andra projekt i VÄSTERÅS


VÄSTERÅS

Sjömärket


Babordsgatan, Västerås

Fantastiskt läge på Öster Mälarstrand. Inflyttning under slutet av 2022.

LÄS MER ->