VäSTERåS

Öster Mälarstrand

Öster Mälarstrands Allé

162 lägenheter för inflyttning 2022!

Information om projektet

Öster Mälarstrand

Svanenmärkt boende i gemytliga Öster Mälarstrand i Västerås

I kvarteret Förseglet kommer Lansa tillsammans med Bonava uppföra två punkthus på 14 respektive 16 våningar. Totalt rör det sig om 162 lägenheter varav merparten är på två rum och kök men även en del treor och fyror kommer finnas tillgängliga. Lägenheterna kommer, likt våra övriga projekt, förses med en god tekniskt standard och moderna materialval gällande ytskikt och finish. Husen kommer certifieras med Svanen och ha en tydlig hållbarhetsprofil, även det helt i enlighet med Lansas gröna ambition.

 

Område

Stadsdelen Öster Mälarstrand har vuxit fram under de senaste 20 åren och är idag ett levande bostadsområde på ett av Västerås mest attraktiva platser. Här finns en blandad bebyggelse med hyres- och bostadsrätter som alla är uppförda under de senaste åren. I området finns det flera fina grönområden och det ligger mindre än tio minuters cykeltur bort från centrum. Inom området finns service och kommunikation etablerad.

 

Intresseanmälan

Vi har inte börjat ta emot intresseanmälningar gällande Öster Mälarstrand än men har du frågor är du självklart välkommen att kontakta oss!

 

Utvecklingschef
John Ödman
0733-875467
john.odman@lansa.se

 

Förvaltningschef
Anders Woodall
0724-54 73 31
anders.woodall@lansa.se

Andra projekt i Västerås


VäSTERåS

Svärdsliljorna


Svärdsliljegatan, Västerås

Svanenmärkt boende i Gideonsberg med inflyttning 2021.

LÄS MER ->


VäSTERåS

Ängsgärdet


Pilgatan 25, Västerås

Tryggt boende i citynära läge!

LÄS MER ->