VÄXJO

Lågan

Linnegatan 16-20, Växjö

84 nya hyresrätter i centrala Växjö för inflyttning 2021!

Information om projektet

Lågan 18

Välplanerade och uttrycksfulla hyreslägenheter inflyttningsklara till sommaren 2021!

Bara 300 meter från Stortorget i Växjö uppför nu Lansa Fastigheter 84 nya hyreslägenheter i kvarteret Lågan. Hyreslägenheterna blir ett tillskott till de 91 befintliga bostadsrätterna på platsen (inflyttning sommaren 2019) och tillsammans kommer dessa att utgöra hela kvarteret Lågan 18. Området karakteriseras av en spännande arkitektur och våra lägenheter kommer vara välplanerade och med en hög standard i ytskikt och materialval.

Storlekarna kommer vara lägenheter på 1 rum och kök på strax över 20 m2, till stora treor på ca 90 m2. Här kan du se en sammanställning av de olika lägenheterna.

 

Serneke är utsedd till Totalentreprenör för projektet.

 

Mer information kommer fyllas på efterhand som projektet framskrider. Vill du redan nu registrera dig som intressent kan du göra det via formuläret nedan.

 

Område

Modernt boende i Växjös stadskärna.

Lågan ligger med gångavstånd till alla Växjös centrala delar, till exempel går du på ca tio minuter till stationen och cyklar på under 5 minuter. Som boende i Lågan har du hela Växjös utbud av service, handel, restauranger och kulturutbud inom räckhåll. Till universitetet cyklar du på under 15 minuter eller åker kollektivt på runt tjugo minuter. Strövområden finns även det inom gångavstånd, till exempel Linnéparken och promenadområdet kring Strandbjörkets badplats är pärlor i närområdet.

 

Intresseanmälan

 

Jag har läst och godkänner Lansas personuppgiftspolicy


 

 

Andra projekt i VÄXJO


VÄXJO

Mjölner


Wennerbergsgatan 2, 352 34 Växjö

Modernt , miljöcertifierat boende i centrala Växjö!

LÄS MER ->