MALMö

Journalen

Simrisbanvägen 12, Malmö

177 lägenheter i kulturhistorisk och lummig miljö i Malmö. Inflyttning 23/24.

Information om projektet

Modernt boende i kulturhistorisk miljö

I det nya spännande området Sege Park bygger vi Journalen med 177 ljusa och moderna hyreslägenheter. Inflytt beräknas till årsskiftet 23/24.

Projektet kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

 

Lägenheterna

Lägenheterna karaktäriseras av ljusa färger på väggarna och ekparkett på golvet. I hallen ligger det klinker. Köket är utrustad med kyl och frys (1 och 2 rok har kombinerad kyl/frys), mikrovågsugn, diskmaskin, infälld induktionshäll samt en separat ugn. I badrummet finns det tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i 1 rok), duschsväggar i glas, handdukstork, spegelskåp och kommod. Väggarna i badrummet är helkaklade och det är klinker på golvet.

Det kommer att finnas varierande lägenhetsstorlekar, från 1 rum och kök till 4 rum och kök.

 

Området

En ny stadsdel växer fram i Sege Park, ett område med en spännande historia och lummig grönska. Malmö stad samverkar med 11 byggherrar för att utveckla området med 1000 nya bostäder, verksamheter och offentlig service. Fokus är att skapa ett område där det ska vara lätt att leva hållbart. Hållbarhet, delningsekonomi och odling är viktiga nyckelord i arbetet. Sege Park är ett område med lång historia. Östra sjukhuset lade ner verksamheten 1995 och området har sedan dess fått nya funktioner i lokalerna såsom skolor, förskolor, vårdcentral. Flera av de befintliga byggnaderna i området har höga kulturhistoriska värden och den uppväxta parkmiljön ger förutsättningar för en god livsmiljö.

In till centrala Malmö tar det cirka 20 minuter med täta bussavgångar.

 

Intresseanmälan

Skriv gärna upp dig på vår intresseanmälan nedan, så kommer vi skicka ut information om projektet och när uthyrningen startar!

Andra projekt i Malmö


MALMö

Solmagasinet


Hyllie Vattenparksgata 15, Malmö

Bo i det prisbelönta Solmagasinet i Hyllie! Inflyttning sommar 2023.

LÄS MER ->