Frågor och svar – Rottweilern

1. Finns det förråd till alla lägenheter på Rottweilern?
Ja, det gör det. I vissa lägenheter ligger det i själva lägenheten och till de andra i ett förrådshus på gården. Förråden ingår i hyran.

2. Hur många parkeringsplatser finns det?
Det finns sammanlagt 34 parkeringsplatser varav 10 har uttag för motorvärmare och 4 är förberedda för laddutrustning till elbilar. Är du intresserad av att hyra en parkeringsplats kontaktar du FF-Fastighetsservice.

  • Vanliga platser kostar 300 kr/månad
  • Platser med uttag för motorvärmare kostar 400 kr/månad
  • Platser med laddutrustning för elbil har en fast månadskostnad samt en rörlig del för förbrukad el. Kontakta oss om du är intresserad.

3. Vad finns det för val av TV, bredband och telefoni?
I hyran ingår ett grundutbud med de vanligaste Tv-kanalerna från bredbandsbolaget. För telefoni och bredband samt om man vill utöka sitt TV-utbud gör man det via det öppna stadsnätet i Örebro

4. Finns det gemensam tvättstuga?
Nej, det gör det inte. Tvätt och torkmöjlighet finns i varje lägenhet, i de mindre lägenheterna i form av en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

5. Vad är det för golv i lägenheterna
Det är genomgående parkett i lägenheterna. I badrummen är det klinkers.

6. Finns det hiss i husen?
Ja, alla plan är tillgängliga med hiss.

7. Hur är köken utrustade?
Alla lägenheter i Rottweilern är utrustade med moderna kök från Marbodal. De större lägenheterna har separat kyl och frs och de mindre har kombiskåp. Alla lägenheter är utrustade med mikrovågsugn, inbyggnadsugn, induktionshäll samt diskmaskin.

8. När kan man se en lägenhet på riktigt?
I maj kommer vi ha färdigställt en visningslägenhet där vi kommer ha både bokade och öppna visningar. Mer information om detta kommer på denna sida när vi har definitiva datum satta.