KARLSTAD

Strålen

Vikengatan10-14, Karlstad

88 smakfullt utrustade lägenheter, centralt i Karlstad!

Information om fastigheten

Strålen 2 och 11

Bästa läge i Karlstad

Strålen på Vikenvägen färdigställdes 2008 och består av en större sammansatt huskropp samt en solitär. Materialval och ytskikt är genomgående av hög kvalitet och även exteriört har god kvalitet fått råda.

 

Moderna lägenheter

Lägenheterna är modernt utrustade med bra vitvaror, genomgående parkettgolv, träluckor i köken samt helkaklade badrum. Även tvättstugan och i fastighetens övriga gemensamma utrymmen är det fräscht och modernt. De flesta lägenheter har balkong eller takterrass och flera av dem är inglasade.

 

Adress: Vikengatan 10-14, 18

OMRÅDET

Avskilt, mitt i stan
Stadsdelen Viken ligger söder om Tingvallastaden med en förgrening mot sydöst med Kanikenäset längst ut. Bostadsområdet övergår i väster i Kvarnberget och Marieberg och gränsar i öster mot Stadsträdgården. Viken är en mångfacetterad stadsdel med varierande miljöer och stadsrum. Viken präglas av flera grönområden, där Wennbergsparken och Stadsträdgården utgör de största, varierad bostadsbebyggelse och verksamhetslokaler.

 

Fastigheterna är belägna i den nordvästra delen Viken på några minuters promenadavstånd från Karlstads centrum. I fastigheternas närområde finns både matbutiker, restauranger, frisersalonger och ett konditori. Vackra naturområden och det centrala läget med stadens utbud av service och handel på nära håll har bidragit starkt till stadsdelens tillväxt och attraktionskraft.

Andra fastigheter i Karlstad


KARLSTAD

Fullriggaren


Ahlmarksgatan 9, Karlstad

204 lägenheter i bästa läge!

LÄS MER ->


KARLSTAD

Galeasen


Bergendorffsgatan 6, Karlstad

167 lägenheter på härliga Bryggudden i Karlstad!

LÄS MER ->