ÖREBRO

Kv Rottweilern

Ulrikelundsvägen 6-14, Örebro

63 lägenheter i trivsamma Adolfsberg

Information om fastigheten

Kv ROTTWEILERN

Cirka 20 minuter söder om Örebro centrum ligger Kvarteret Rottweilern – ett nytt, trivsamt grannkvarter till Lansas område Marsvinet i Adolfsberg. Här har vi byggt 63 välplanerade lägenheter fördelat på två huskroppar, med lägenhetsstorlekar från 33 kvm upp till 73 kvm. Alla lägenheter är ljusa, öppna och håller en hög standard i ytskikt och materialval. Husen är miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Silver och hela området har en grön profil, som ett exempel värms vattnet i huset upp av en solcellsanläggning på taket.

 

Området

Allt du behöver – på bekvämt avstånd.

Från kvarteret har du närhet till det mesta. Här finns flertalet lokala centrum, skolor, friluftsområden och allmän kommunikation. I närheten ligger även natur- och kulturreservatet Sommarro som bjuder på fina promenadstigar i lummig skog. Här kan du traska ner för bröllopsstigen och ta ett skogsdopp, eller stanna till vid det anrika Sommarro Värdshus för en mysig fika. Angränsande mot naturreservatet ligger även Lugnets idrottsplats som är öppet för idrottsaktiviteter av olika slag.

 

Örebro centrum nås enkelt med en cykeltur eller med buss som avgår med täta mellanrum.

 

Adolfsberg – en idyll strax söder om Örebro centrum

Adolfsberg är en stadsdel som etablerades för bostäder redan på 60-talet och är idag fullt bebyggt med villor, bostadsrätter och hyresrätter. Vid Adolfsbergs centrum finner du allt du behöver i serviceväg, bland annat mataffär, pizzeria och vårdcentral. Här finns även dansbanan Regnbågen och den härliga folkparken Brunnsparken – som titt som tätt bjuder på evenemang och dans!

Andra fastigheter i Örebro


ÖREBRO

Kumminen


Karlsdalsallén 44, Örebro

187 lägenheter nära både stad och natur!

LÄS MER ->


ÖREBRO

Marsvinet


Skogstorpsvägen 3, Örebro

72 lägenheter i populära Adolfsberg!

LÄS MER ->


ÖREBRO

Purjolöken


Linfrögatan 2-8, Örebro

86 lägenheter i Örebros nya stadsdel Södra Ladugårdsängen!

LÄS MER ->