UMEå

Pysslingen

Näckens väg 8-18, Umeå

Modernt naturnära boende i Tomtebo!

Information om fastigheten

Pysslingen

HEMTREVLIGA BOSTÄDER I TOMTEBO
I kvarteret Pysslingen har Lansa lägenheter i storlekar från 28 kvm upp till 86 kvm, de minsta enrumslägenheterna är välplanerade och yteffektiva medans de största fyrorna är mer generösa med ytorna. Den största andelen av områdets lägenheter är dock på två rum och kök om ca 50 kvm. Med en smart och öppen planlösning är detta en uppskattad lägenhetstyp både bland ensamstående vuxna och hos nystartade familjer.

 

I dessa nyproducerade lägenheter är köken självklart fullt utrustade och alla lägenheterna har parkett i alla torra utrymmen. Det har också varit viktigt för oss att kunna erbjuda alla boende i Pysslingen balkong eller uteplats, flera av dessa ligger dessutom bra till för att njuta av eftermiddagssolen under de varma månaderna. Alla lägenheter har moderna tvätt och torkmöjligheter på bekvämt avstånd inne i lägenheten samt tillgång till en gemensam tvättstuga för lite grövre tvätt på gården.

 

Adress: Näckens väg 8-18, Umeå

 

 

OMRÅDE

HÄR KÄNNER DU DIG HEMMA – TOMTEBO

Tomtebo är ett av Umeås nyaste och snabbast växande bostadsområden. Närheten till både Umeå universitet, Umeå stad samtidigt som man har vacker natur utanför dörren gör Tomtebo till en riktig favorit för både studenter och unga barnfamiljer.

 

Tomtebo ligger cirka 5 km från centrala Umeå, med närhet till grönska och vatten. I närheten ligger Nydalasjön som är ett populärt rekreationsområde med motionsslingor, grillplatser, promenadvägar och en äventyrslekpark. I närområdet finns en pizzeria och en mindre affär. Ålidhems centrum ligger på gångavstånd och köpcentrumet Strömpilen ligger några kilometer bort. I området finns dessutom två skolor och flera förskolor. Umeå Östra station och Botniabanan ligger inom cykelavstånd.

Andra fastigheter i Umeå


UMEå

Sjörået 1


Sjöråvägen 16–30, Umeå

110 lägenheter i trivsamma Tomtebo, alldeles intill Nydalasjön!

LÄS MER ->