ÖREBRO

Purjolöken

Linfrögatan 2-8, Örebro

86 lägenheter i Örebros nya stadsdel Södra Ladugårdsängen!

Information om fastigheten

PURJOLÖKEN

NYA BOSTÄDER PÅ SÖDRA LADUGÅRDSÄNGEN

Bostäderna erbjuder hög boendestandard i en samtida arkitektur. Samtliga lägenheter i Purjolöken har genomgående parkettgolv, diskmaskin, helkaklade badrum, mikrovågsugn, fibernät för TV/internet/telefoni. Lägenheterna har stora balkonger för att njuta av solen och den friska luften under sommar så väl som vinter.

 

Lägenheterna i Purjolöken har en ambitiös miljöprofil med hög boendestandard vad gäller balkonger, generösa uteplatser och tilltagna takhöjder. Bottenvåningarna har alla en stor stenlagd uteplats.

 

Adress: Linfrögatan 2-8, Örebro

 

OMRÅDE

NATUR OCH MOTION I ANSLUTNING TILL CENTRUM

Södra Ladugårdsängen ligger nära centrum med närhet till grönskande natur och motionsanläggningar. Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och livsmedelsbutiker. Södra Ladugårdsängen är ett område för dig som söker hög livskvalitet med moderna och hemtrevliga lägenheter, nära natur och motion, endast två km från centrum.

Örebros nya stadsdel Södra Ladugårdsängen kommer när den är färdigställd rymma cirka 3 000 nya bostäder i fantastiskt läge med promenadavstånd till både centrum och universitetet.

 

Andra fastigheter i Örebro


ÖREBRO

Kv Rottweilern


Ulrikelundsvägen 6-14, Örebro

63 lägenheter i trivsamma Adolfsberg

LÄS MER ->


ÖREBRO

Kumminen


Karlsdalsallén 44, Örebro

187 lägenheter nära både stad och natur!

LÄS MER ->


ÖREBRO

Marsvinet


Skogstorpsvägen 3, Örebro

72 lägenheter i populära Adolfsberg!

LÄS MER ->