LINKöPING

Ishalkan 18

Mantalsgatan 2, Linköping

Trivsamt boende i populära Lambohov!

Information om fastigheten

ISHALKAN

HEMTREVLIGA MODERNA BOSTÄDER I OMRÅDET LAMBOHOV

Ishalkan består av hyreslägenheter fördelade i två byggnader med öppna lägenheter, rymliga kök och stora balkonger. Området Lambohov bjuder på närhet till grönområden, motionsspår, skolar, universitet samt centrum.

 

MODERNA LÄGENHETER FÖR ALLA

Lägenheterna i Ishalkan är fullt utrustade med allt ifrån tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och mikrovågsugn i köket. Alla lägenheter har även genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum med golvvärme. Inglasade balkonger finns för att kunna njuta av både varma och kalla årstider. Ishalkan har lägenheter i varierande storlek, allt från ettor till fyror. För att underlätta för de boende finns både cykelförråd och barnvagnsrum.

 

Adress: Mantalsgatan 2

 

OMRÅDET

NÄRA SKOG OCH CENTRUM

Området Lambohov passar dig som vill ha närhet till både centrum och skogen. Här får du tillgång till natur, lekplatser, motionsspår och fotbollsplaner i direkt anslutning till ditt boende. Närheten till centrum och all tänkbar service gör detta boende till en riktig pärla.

Bussförbindelserna är bra och det finns gång- och cykelvägar som förbinder området med Linköpings universitet, Mjärdevi Science Park, sportanläggningen Collegium, Valla Fritidsområde och Linköpings golfbana.

Inom området finns förskolor, fritidsgård, friskola för årskurs 1-9 samt kommunala skolor i årskurs 1-6. I Lambohov Centrum finns ett stort serviceutbud. Välsorterad livsmedelsaffär, skomakare, vårdcentral och apotek, bibliotek och mycket mer.