VäSTERåS

Kungsljuset

Aspvretsgatan 4, Västerås

Modernt boende i gammal byggnad

Information om fastigheten

KUNGSLJUSET I VÄSTERÅS

Modernt boende i gammal byggnad.

Kungsljuset är en gammal vacker skola i tegel som under 2019 helt byggdes om till att omfatta 56 moderna lägenheter där volym, ljusinsläpp och smarta planlösningar varit ledorden.

 

Adress: Aspvretsgatan 4 samt 6

 

LÄGENHETERNA

LJUST BOENDE MED ALLA BEKVÄMLIGHETER PÅ PLATS

Samtliga lägenheter har en öppen planlösning med rymd, ca tre meter i takhöjd och ljusinsläpp med stora fönster från golv till tak. Lägenheterna är omsorgsfullt renoverade med fina materialval och vackra lösningar. Alla lägenheter har egen balkong eller markterrass med gräsmatta. De övre lägenheterna har dessutom tillgång till en terrass på plan två.

Till varje lägenhet finns ett förråd. Entréerna på bottenplan är ljusa, välkomnande och utrustade med postboxar.

Intill fastigheten finns det parkeringsplatser för både bilar och cyklar.

 

OMRÅDET

GIDEONSBERG – EN CHARMIG STAD I STADEN

Gideonsberg är ett vidsträckt och charmigt bostadsområde strax norr om Västerås centrum. Det är lite som en stad i staden – med en blandad bebyggelse bestående av såväl hyres- som bostadsrätter, villor och radhus från 40- och 50-talet. Livsmedelsbutiker, fotbollsplaner, lekplatser och restauranger finns på nära håll. Från Kungsljuset har du nära till både fina grönområden och Västerås stadskärna, som ligger drygt två kilometer bort. Hit tar du dig enkelt ner till fots, på cykeln eller på knappt 10 minuter med buss. I fastigheten ligger en kommunal förskola.

 

HÅLLBART BOENDE

Fastigheten är mycket miljövänlig med förbrukning långt under standard. Bergvärme är installerad för lägsta värmeförbrukning, det är energisnåla LED-armaturer och en energieffektiv tvättstuga. Det finns laddstationer för elbilar.

Andra fastigheter i Västerås


VäSTERåS

Pilen


Pilgatan 25B, Västerås

108 lägenheter i citynära läge!

LÄS MER ->


VäSTERåS

Svärdsliljorna


Svärdsliljegatan 3E, Västerås

Boende med fantastisk utsikt över Gideonsberg och Västerås

LÄS MER ->