ÖREBRO

Kumminen 1

Karlsdalsallén 44, Örebro

187 lägenheter nära både stad och natur!

Information om fastigheten

KUMMINEN

LADUGÅRDSÄNGEN

Fastigheten Kumminen består av 187 hyreslägenheter fördelade på fem huskroppar runt en gemensam och trivsam innergård. Bostäderna har ett, två eller tre rum och kök, från 32 – 87 kvm med hög boendestandard gällande dubbeldörrar, generös takhöjd samt en mycket samtida arkitektur. Samtliga lägenheter i Kumminen har genomgående parkettgolv, tvättmaskin, diskmaskin, helkaklade badrum, mikrovågsugn, fibernät för TV/internet/telefoni samt möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten. Vissa lägenheter i fastigheten har också balkong. På Peppargatan finns ett antal lägenheter med loft och en takhöjd på drygt 5 meter vilket skapar en fantastisk studiokänsla.

 

Adresserna är: Karlsdalsallén 44–48, Pomeransgatan 36, Peppargatan 29–33

OMRÅDE

NATUR OCH MOTION I ANSLUTNING TILL CENTRUM

Södra Ladugårdsängen ligger nära centrum med närhet till grönskande natur och motionsanläggningar. Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och livsmedelsbutiker. Södra Ladugårdsängen är ett område för dig som söker hög livskvalitet med moderna och hemtrevliga lägenheter, nära natur och motion, endast två km från centrum.

Örebros nya stadsdel Södra Ladugårdsängen kommer när den är färdigställd rymma cirka 3 000 nya bostäder i fantastiskt läge med promenadavstånd till både centrum och universitetet.

Andra fastigheter i Örebro


ÖREBRO

Kv Rottweilern


Ulrikelundsvägen 6-14, Örebro

63 lägenheter i trivsamma Adolfsberg

LÄS MER ->


ÖREBRO

Marsvinet


Skogstorpsvägen 3, Örebro

72 lägenheter i populära Adolfsberg!

LÄS MER ->


ÖREBRO

Purjolöken 2


Linfrögatan 2-8, Örebro

86 lägenheter i Örebros nya stadsdel Södra Ladugårdsängen!

LÄS MER ->