KUNGäLV

Korpen

Utmarksvägen, Kungälv

89 tysta och fräscha lägenheter i bästa pendlarläge i Kungälv

Information om fastigheten

Korpen 5

Helt nya lägenheter nära handel och resecentrum i Kungälv

Bara några stenkast från både Kungälvs nya resecentrum och handelsplatsen Kongahälla center ligger Lansas kvarteret Korpen. Här bor du trots närheten till staden i en tyst och trygg miljö i ljusa och fräscha lägenheter.

 

Moderna lägenheter

Lägenheterna i Korpen är fullt utrustade med allt ifrån tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och mikrovågsugn i köket. Alla lägenheter har även genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum och balkong. Hela fastigheten är miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad Silver.

 

Adress: Gunnarsberg 1-4

 

OMRÅDET

Kungälv, den lilla staden mellan havet och storstan
Från Korpen är du i Göteborgs stadspuls på en halvtimma och i skärgårdsidyllen Marstrand på ca 40 minuter med kollektivtrafik. Men även i det absoluta närområdet finns det gott om handel men även natursköna promenadstråk. Bara en kort promenad når man Kongahälla center med ett hundratal butiker samt flera restauranger. Med kollektivtrafik eller en lite längre promenad når du även strövområden och kulturupplevelse som till exempel Bohus fästning eller motionscentralen Kotten.