KARLSTAD

Fullriggaren

Ahlmarksgatan 9, Karlstad

204 lägenheter i bästa läge!

Information om fastigheten

FULLRIGGAREN

NYA BOSTÄDER PÅ VACKRA BRYGGUDDEN

Vakna till doften av nyrostat kaffe och ljudet av kluckande vatten. På Bryggudden i Karlstad växer en ny stadsdel fram och i kvarteret Fullriggaren äger Lansa Fastigheter totalt 204 lägenheter på sju våningar. I området ligger flera kända landmärken, bland annat Löfbergs kafferosteri och läget precis vid Vänern bjuder in till långa promenader vid vattnet och ett rikt båtliv.

 

MODERNA LÄGENHETER FÖR ALLA

Lägenheterna i Fullriggaren är fullt utrustade med allt ifrån tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och mikrovågsugn i köket. Alla lägenheter har även genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum och minst en balkong. I Fullriggaren kommer det finnas plats för alla och lägenheterna varierar i storlek, allt från ettor på 36 kvadratmeter till fyror på över 90 kvadratmeter. För att underlätta för de boende finns både cykelförråd och barnvagnsrum i anslutning till entrén i samtliga byggnader.

 

Adress: Ahlmarksgatan 9, Stapelgatan 5 & 7 samt Bergendorffsgatan 8C-G

 

OMRÅDET

SJÖNÄRA LÄGE MED ALLA BEKVÄMLIGHETER
Våra nyproducerade lägenheter på Bryggudden är vackert belägna i inre hamnen. Läget är optimalt med både centrum och tågstation ett stenkast bort och båtbussen som stannar på udden. Omgivningarna bjuder på vackra promenadstråk längs vattnet, ett brett utbud av restauranger och caféer samt gym, frisör, fotvård och kiropraktorklinik inom räckhåll. På sommaren är även gästhamnen öppen och området sjuder av båtliv.

Andra fastigheter i Karlstad


KARLSTAD

Strålen


Vikengatan10-14, Karlstad

88 smakfullt utrustade lägenheter, centralt i Karlstad!

LÄS MER ->


KARLSTAD

Galeasen 6


Bergendorffsgatan 6, Karlstad

167 lägenheter på härliga Bryggudden i Karlstad!

LÄS MER ->