KARLSTAD

Bryggudden

Bergendorffsgatan 6, Karlstad

Sjönära lägenheter på härliga Bryggudden

Information om fastigheten

Bekväma bostäder på vackra Bryggudden

Vakna till doften av nyrostat kaffe och ljudet av kluckande vatten. På Bryggudden i Karlstad har en helt ny stadsdel växt fram. I området ligger flera kända landmärken, bland annat Löfbergs kafferosteri och läget precis vid Vänern bjuder in till långa promenader vid vattnet och ett rikt båtliv.

På Bryggudden har vi 204 lägenheter i Fullriggaren och 167 lägenheter i Galeasen, och vi erbjuder allt från ettor på 36 kvadratmeter till fyror på över 90 kvadratmeter.

 

MODERNA LÄGENHETER FÖR ALLA

Lägenheterna i Fullriggaren och Galeasen är fullt utrustade med allt ifrån tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i badrummen, till diskmaskin och mikrovågsugn i köket. Alla lägenheter har även genomgående parkettgolv, helkaklade moderna badrum och minst en balkong. För att underlätta för de boende finns både cykelförråd och barnvagnsrum.

 

Adress till Galeasen: Bergendorffsgatan 6 A-F

Adress till Fullriggaren: Ahlmarksgatan 9, Stapelgatan 5 & 7
samt Bergendorffsgatan 8C-G

 

OMRÅDET

SJÖNÄRA LÄGE MED ALLA BEKVÄMLIGHETER
Våra nyproducerade lägenheter på Bryggudden är vackert belägna i inre hamnen. Läget är optimalt med både centrum och tågstation ett stenkast bort och båtbussen som stannar på udden. Omgivningarna bjuder på vackra promenadstråk längs vattnet, ett brett utbud av restauranger och caféer samt gym, frisör, fotvård och kiropraktorklinik inom räckhåll. På sommaren är även gästhamnen öppen och området sjuder av båtliv.

 

Andra fastigheter i Karlstad


KARLSTAD

Strålen


Vikengatan 10-14, Karlstad

88 smakfullt utrustade lägenheter, centralt i Karlstad

LÄS MER ->


KARLSTAD

Fullriggaren


Ahlmarksgatan 9, Karlstad

204 lägenheter i bästa sjönära läge i Karlstad

LÄS MER ->


KARLSTAD

Galeasen


Bergendorffsgatan 6, Karlstad

167 sjönära lägenheter på härliga Bryggudden

LÄS MER ->