ÖREBRO

Kv Rottweilern

Ulrikelundsvägen 6-14, Örebro

63 lägenheter för inflyttning 2019

Information om fastigheten

Anmäl ditt intresse

 

Kv ROTTWEILERN

Cirka 20 minuter söder om Örebro centrum bygger vi Kvarteret Rottweilern – ett nytt, trivsamt grannkvarter till Lansas område Marsvinet i Adolfsberg. Här bereder vi plats åt 63 välplanerade lägenheter fördelat på två huskroppar, med lägenhetsstorlekar från 33 kvm upp till 73 kvm. Alla lägenheter kommer bli ljusa, öppna och hålla en hög standard i ytskikt och materialval. Området beräknas stå klart för inflyttning i oktober 2019 och vill man teckna sig för en lägenhet kommer vår lägenhetsväljare vara igång från februari 2019. Vill du redan nu anmäla ditt intresse gör du det i formuläret längre ner på sidan.

 

Kvarteret Rottweilern byggs av Consto på uppdrag av oss på Lansa. För att komma till deras byggdagbok klickar du här.

Området

Allt du behöver – på bekvämt avstånd.

Från kvarteret har du närhet till det mesta. Här finns flertalet lokala centrum, skolor, friluftsområden och allmän kommunikation. I närheten ligger även natur- och kulturreservatet Sommarro som bjuder på fina promenadstigar i lummig skog. Här kan du traska ner för bröllopsstigen och ta ett skogsdopp, eller stanna till vid det anrika Sommarro Värdshus för en mysig fika. Angränsande mot naturreservatet ligger även Lugnets idrottsplats som är öppet för idrottsaktiviteter av olika slag.

 

Örebro centrum nås enkelt med en cykeltur eller med buss som avgår med täta mellanrum.

 

Adolfsberg – en idyll strax söder om Örebro centrum

Adolfsberg är en stadsdel som etablerades för bostäder redan på 60-talet och är idag fullt bebyggt med villor, bostadsrätter och hyresrätter. Vid Adolfsbergs centrum finner du allt du behöver i serviceväg, bland annat mataffär, pizzeria och vårdcentral. Här finns även dansbanan Regnbågen och den härliga folkparken Brunnsparken – som titt som tätt bjuder på evenemang och dans!

 

Anmäl ditt intresse

Är du intresserad av Kv Rottweilern? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss när du kan teckna dig på en lägenhet.

 

Jag har läst och godkänner Lansas personuppgiftspolicy


 

 

Andra fastigheter i Örebro


ÖREBRO

Kumminen 1


Karlsdalsallén 44, Örebro

187 lägenheter

LÄS MER ->


ÖREBRO

Marsvinet


Skogstorpsvägen 3, Örebro

72 lägenheter

LÄS MER ->


ÖREBRO

Purjolöken 2


Linfrögatan 2-8, Örebro

84 lägenheter

LÄS MER ->