UPPLANDS BRO

Kungsängens Tibble 1:522

Fårhagsslingan 31, Kungsängen

54 lägenheter

Information om fastigheten

NORRBODA I KUNGSÄNGEN

BOSTÄDER MED HÖG STANDARD – 30 MINUTER FRÅN STOCKHOLM

Här finner du 54 stycken nyproducerade lägenheter med hög standard. Modernt, bekvämt och hemtrevligt. Fullt utrustat kök med diskmaskin och mikrovågsugn. Helkaklade badrum med tvättmaskin samt parkettgolv i resterande rum.

De nyproducerade lägenheterna i Norrboda är uppförda i en attraktiv gestaltning. Det är moderna och hemtrevliga lägenheter med hög tillgänglighet uppförda i två huskroppar med öppen planlösning och generösa balkonger. Runt om husen finner du en lummig miljö samt en ocg tvåplanshus. Parkeringsplats för bil och cykel finns till varje lägenhet.

 

Adress: Fårhagsslingan 31, Kungsängen

 

OMRÅDE

NATUR OCH MOTION – 30 MINUTER FRÅN STOCKHOLM CITY

Norrboda i Kungsängen är ett litet område och består av såväl fristående villor som flerfamiljshus med bostadsrätter. Här är man omringad av vacker natur och det finns trevliga strövområden.

Området erbjuder fantastisk natur och många fina utomhusbad. Från Norrboda är det bara ett stenkast till Lillsjöbadet. Vid badplatsen finns servering, motionsspår, grillplats och minigolfbana. Vid sjön är det dessutom tillåtet att fiska. Om du vill njuta av en längre promenad i naturen kan du också ta dig runt Örnässjön som ligger intill Lillsjön.

På vintrarna passar Lillsjön alldeles utmärkt för skridsko- och skidåkning. Kungsängen bjuder på härliga skidspår och vintertid brukar kommunen även ploga en bana för långfärdsskridskoåkning på Lillsjön.

Runt hörnet från Norrboda finns även en nybyggd idrottsplats med fotbollsplaner (både konstgräs och vanligt), löparbana samt isrinkar under vinterhalvåret. I grannområdet Bro finns dessutom en simhall med äventyrsbad. I närheten av Kungsängen finns tre bra golfbanor; Kungsängens golfklubb, Bro Hof samt Bro-Bålsta golfklubb. Utöver detta finns dessutom båthamn, elljusspår, ridhus, möjlighet att spela tennis och mycket annat.

 

Från Norrboda har man gångavstånd till en ny handelsplats med ett nyöppnat Coop Forum. Handelsplatsen kommer även att rymma restauranger och andra butiker. I närheten finns också en miljöcertifierad Lidl-butik.

 

Norrboda i Upplands-Bro kommun är strategiskt belägen med närhet till såväl E18 som pendeltåg som tar dig till Stockholm City på ungefär en halvtimme. Bor du i Upplands-Bro kommun har du dessutom nära till naturen. Med ungefär 13 mil strand är kommunen nästan helt omsluten av Mälaren. Uppskattar du härlig natur kombinerat med närheten till storstan tror vi att du kommer trivas.