ÖREBRO

Kumminen 1

Karlsdalsallén 44, Örebro

187 lägenheter

Information om fastigheten

KUMMINEN

LANSA BJUDER PÅ ETT ÅRS HEMFÖRSÄKRING FRÅN LÄNSFÖRSÄKRINGAR

Under en begränsad tid får du som tecknar dig för en av våra lediga lägenheter i kvarteret Kumminen möjlighet att teckna dig för ett års fri hemförsäkringar hos Länsförsäkringar Bergslagen. Lägenheterna som berörs finns i vår blocketbutik men det går även bra att ringa vår partner som sköter uthyrningen, FF-Fastighetsservice på 0771-330 300 för ytterligare information och vilka lägenheter det gäller.

 

LADUGÅRDSÄNGEN

Fastigheten Kumminen består av 187 hyreslägenheter fördelade på fem huskroppar runt en gemensam och trivsam innergård. Bostäderna har ett, två eller tre rum och kök, från 32 – 87 kvm med hög boendestandard gällande dubbeldörrar, generös takhöjd samt en mycket samtida arkitektur. Samtliga lägenheter i Kumminen har genomgående parkettgolv, tvättmaskin, diskmaskin, helkaklade badrum, micro, fibernät för TV/internet/telefoni samt möjlighet till parkering i anslutning till fastigheten. Vissa lägenheter i fastigheten har också balkong. På Peppargatan finns ett antal lägenheter med loft och en takhöjd på drygt 5 meter vilket skapar en fantastisk studiokänsla.

 

Lansa Fastigheter har bland annat träfasad i thermowood, som ger en naturlig känsla och är vid uppförandet byggt enligt klassning Miljöbyggnad Silver enligt Sweden Green Building Council. På gården finns samutnyttjade ytor för att skapa sociala mötesplatser och en trivsammare innergård. I entréplan skapas möjligheter för ett levande gaturum med ett flertal kommersiella lokaler.

 

Adresserna är: Karlsdalsallén 44–48, Pomeransgatan 36, Peppargatan 29–33

OMRÅDE

NATUR OCH MOTION I ANSLUTNING TILL CENTRUM

Södra Ladugårdsängen ligger nära centrum med närhet till grönskande natur och motionsanläggningar. Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och livsmedelsbutiker. Södra Ladugårdsängen är ett område för dig som söker hög livskvalitet med moderna och hemtrevliga lägenheter, nära natur och motion, endast två km från centrum.

Örebros nya stadsdel Södra Ladugårdsängen kommer när den är färdigställd rymma cirka 3 000 nya bostäder i fantastiskt läge med promenadavstånd till både centrum och universitetet.

Andra fastigheter i Örebro


ÖREBRO

Kv Rottweilern


Ulrikelundsvägen 6-14, Örebro

63 lägenheter för inflyttning 2019

LÄS MER ->


ÖREBRO

Marsvinet


Skogstorpsvägen 3, Örebro

72 lägenheter

LÄS MER ->


ÖREBRO

Purjolöken 2


Linfrögatan 2-8, Örebro

84 lägenheter

LÄS MER ->